CHIRILA PRODCOM Simeria executa la comanda monumente funerare, cruci de marmura si granit, placaje, balustrii, seminee, etc din roci naturale : marmura, granit, travertin.
Modelele prezentate pe site pot fi executate la comanda asa cum sunt sau pot fi modificate. Fiecare model este compus din placa/placi marmura sau granit, postament si doua vaze ornamentale patrate.

Pretul contine TVA si include transport, montaj in tara (numai cu acordul administratiei cimitirului) si inscriptionarea a 50 caractere (nume, prenume, ani).
Accesoriile : poza ceramica, caractere, cruci, flori din bronz si gravurile pe granit: chipuri persoane, alte gravuri mai complexe (nu flori, maini, cruciulite) nu sunt incluse in pret.

In vederea lansarii unei comenzi este necesar sa sunati la nr. tel 0732.312.055 unde veti primi informatiile necesare derularii comenzii si se vor stabili exact modelul, dimensiuni, accesorii, timp de executie a lucrarii, data livrarii si montarii, urmand a se intocmi factura de avans si contract lucrare. Diferenta de plata se achita numerar in momentul receptiei lucrarii.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului.
Cumparatorul are obligatia de a nu furniza informatii false.

DETALII:

VAZA NEGAURITA (inclusa in pret) – recomandam acest tip de vaze deoarece in perioada iernii, daca nu sunt acoperite, exista riscul sa crape de la inghet.

VAZA GAURITA –

FELINAR – fiind suprafata de lipire mica (2 cm), in timp este posibil sa se desprinda.

POSTAMENT – este piesa componenta a monumentului funerar necesar stabilitatii intregii lucrari. Dimensiunile nu sunt trecute la nici un monument deoarece depind de accesoriile pe care clientul doreste sa le executam (vaza, felinar …)