STOC CRUCI MARMURA – STOC CRUCI GRANIT

Vindem din stoc cruci marmura si cruci granit executate la Simeria. Fiecare MONUMENT FUNERAR este compus din placa (placi), postament si doua vaze ornamentale (negaurite). Oferim clientului posibilitatea de personalizare a monumentului, alegand materialul, dimensiunile, culoarea, precum si alegerea accesoriilor (poza ceramica, litere bronz, accesorii din bronz). Asiguram TRANSPORT GRATUIT in tara, INSCRIPTIONARE GRATUITA a 50 caractere, daca se doreste putem oferi si servicii montaj. Monumente funerare realizate si montate de noi in toata tara puteti vedea accesand pagina POZE LUCRARI. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic, whatsapp sau prin intermediul formularului de contact. Suntem prezenti si pe Facebook !

CRUCI GRANIT SIMERIA

Oferta : Cruci granit gri deschis la pret de cruci marmura.

Recomandam cu incredere monumente funerare, placi pentru placari morminte, cadre, capace din GRANIT GRI DESCHIS, are densitate mai mare ca marmura, isi pastreaza luciul in timp, lungimile pentru placari sunt pana la trei metri, reducand riscul desprinderii lor in timp. Mai multe modele gasiti accesand pagina CRUCI DE GRANIT.

SC Chirila ProdCom Simeria executa la comanda monumente funerare din marmura si granit, produse din roci ornamentale (marmura, granit, travertin) monumente funerare, placaje, capace pentru morminte, balustrii, seminee, fantani arteziene, etc. Pentru clientii nostri oferim TRANSPORT GRATUIT in tara si INSCRIPTIONAREA GRATUITA a 50 de caractere.

Site-ul www.crucidemarmura.ro este dezvoltat de SC CHIRILA PRODCOM SRL, datele de identificare a firmei noastre sunt :
SC CHIRILA PRODCOM SRL, Simeria, str. Aurel Vlaicu nr 7 a, judetul Hunedoara, CUI RO3364170, J20/99/1993, capital social 10.000 lei.

Pentru a ne contacta, va rugam folositi formularul sau numarul de telefon afisate in pagina de contact si va oferim detalii despre monumente funerare.