Cruci marmura

Executam monumente funerare din marmura de Ruschita dupa model, schita sau poza.

Orice comanda beneficiaza de REDUCERE 100 RON in luna MARTIE pentru cruci.

CRUCI MARMURA SIMERIA

Oferta : Granit gri deschis la pret de cruci marmura.

Recomandam cu incredere monumente funerare, placi pentru placari morminte, cadre, capace din GRANIT GRI DESCHIS, are densitate mai mare ca marmura, isi pastreaza luciul in timp, lungimile pentru placari sunt pana la trei metri, reducand riscul desprinderii lor in timp.

Executam MONUMENTE FUNERARE dupa model, schita sau poza. Fiecare MONUMENT FUNERAR este compus din placa (placi), postament si doua vaze ornamentale (negaurite). Oferim clientului posibilitatea de personalizare a monumentului, alegand materialul, dimensiunile, culoarea, precum si alegerea accesoriilor (poza ceramica, litere bronz, accesorii din bronz). Asiguram TRANSPORT GRATUIT in tara, INSCRIPTIONARE GRATUITA a 50 caractere, daca se doreste putem oferi si servicii montaj. Suntem prezenti si pe Facebook !

STOC – VERIFICA OFERTA !

CRUCI MARMURA – MONUMENTE FUNERARE DIN MARMURA

CRUCI MARMURA

CRUCI DIN MARMURA

CRUCI MARMURA SIMERIA

LICHIDARE DE STOC, puteti vedea MONUMENTELE accesand pagina OFERTA STOC.

CALITATE LA PRETURI IMBATABILE – COMANDATI AICI.

Suntem pregatiti sa realizam la cererea oricarei persoane, obiecte simple sau complicate, indiferent daca natura obiectului este funerar sau de confort contemporan. Imaginile care insotesc oferta noastra, sunt cateva exemple din gama posibilitatilor care dimensional pot fi reduse sau extinse. Nu avem alt scop decat acela de a satisface dorinta oricarei persoane care ne contacteaza →. Suntem prezenti si pe Facebook !

Site-ul www.crucidemarmura.ro este dezvoltat de SC CHIRILA PRODCOM SNC, datele de identificare a firmei noastre sunt :
SC CHIRILA PRODCOM SRL, Simeria, str. Aurel Vlaicu nr 7 a, judetul Hunedoara, CUI RO3364170, J20/99/1993, capital social 10.000 lei.
Pentru a ne contacta, va rugam folositi formularul sau numarul de telefon afisate in pagina de contact si va oferim detalii.
Suna acum
Obtine directii